Bloqon

íedereen een blockchain qonnaisseur!

Februari 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met blockchain technologie. De eerste Bitcoin en de eerste mogelijkheden met de technologie. Sindsdien heb ik naast veel schrijven, trainen en spreken, als CEO mee mogen werken aan een blockchain/crypto scale-up ($18 miljoen investering). Verder ben ik in mijn vrije tijd ‘Digital Leader’ bij het World Economic Forum en bestuurslid bij de Blockchain Netherlands Foundation (BCNL); het grootste en oudste ecosysteem van Nederland op dit gebied.

In de afgelopen jaren heb ik talloze organisaties wereldwijd mogen helpen met de eerste stappen te onderzoeken en soms ook te zetten met de technologie. Van de eerste prikkelende inspiratie sessie om een discussie in-house op gang te brengen, het schrijven van adviesrapporten over de mogelijke inzet van de technologie tot het opzetten van een blockchain scale-up en platform; ik deel vol enthousiasme mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb mogen opdoen.

Van NFT’s tot DeFi, van Cryptovaluta tot Smart contracts; hoe werkt het, waarom is het belangrijk, wat kan je er mee als organisatie, wat zijn de nadelen en hoe ziet de toekomst er uit. Met een achtergrond in de organisatie van 50 TEDx events wereldwijd, werk en presenteer ik op een TED-waardige manier, boordevol inspiratie in Jip & Janneke taal.

Patricia Parsons

Art Director

Paul O’Brien

Senior Designer

Victoria Floyd

Lead Developer

Joseph Bridges

Developer

Core Features.

Form together meat midst our signs living stars every, winged grass likeness let replenish.

Creative Design

Creepeth and so us land greater, dry have god called. He seas subdue waters you two saying day.

Retina Ready

Appear appear rule. In cattle have darkness and to seed fifth have blessed dominion one subdue.

Clean Code

Divided their the brought blessed moving brought the called Brought so face place herb wherein.

100% Responsive

Darkness kind likeness said give male shall first creepeth moved, fruit whose third dry one.

Support 24/7

Subdue Days wherein beginning blessed fifth tree give, green winged female blessed Is face face.

Easy Customization

Third male deep creepeth they're dry said for fly have made, divide that every can't seed gathering.

Veel dank Jan voor je relevante en inspirerende bijdrage aan Tomorrow's Economy van EY

Jan Peter Balkenende

Eerlijk is eerlijk: ik heb mijn twijfels bij dit soort projecten. Maar aan het standvastige optimisme van Jan Scheele zal het in ieder geval niet liggen.

Quote Magazine

Jan vertelt enthousiast, deelt treffende voorbeelden en zorgt voor veel interactie met het publiek!

KNVB

Het was tof om te zien en horen hoe hij professionals in de telecomsector wist te triggeren met zijn verhaal. Jan is overduidelijk zeer ervaren in het presenteren aan groepen - wat voor een goede toevoeging zorgde en net dat stukje sprankeling in ons evenement bracht. Dank daarvoor.

Huawei

Heel fijn samengewerkt met Jan, prachtige inzichten een dosis aan inspiratie en heel wat om over na te denken heeft hij de bezoekers mee gegeven. Bedankt Jan en wellicht tot op een volgend event!

Jaarbeurs

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben tijdens ons IAB Nederland partner evenement met TMG. Het was een lastige opdracht: kan je in 20 minuten de basics van blockchain uitleggen, en ook nog even een overview geven van de NL'se initiatieven binnen digitale marketing. Gelukt! En wat een enthousiasme op dat podium

TMG

Jan hield en wervelende en inspirerende key note voor RvC, RvB en MT van de Arbo Unie. Klasse overview, slim en intelligent opgebouwd.

Arbo Unie

Vanochtend hing de zaal aan de lippen van Jan! Crypto en blockchain, we horen er zoveel over maar weten er zo weinig van. In duidelijke taal nam Jan ons mee in de wereld van blockchain en bitcoin. Heel fijn wanneer iemand de zaal weet te boeien, duidelijk is en antwoord heeft op vragen. Ook een compliment voor de communicatie vooraf. Maar met een van de oprichters van de TED Talks had ik daar niet aan hoeven twijfelen. Hartelijk bedankt Jan en zeker tot een volgende keer!

24UurInBedrijf

Jan heeft een enorm inspirerende sessie gehouden over Bitcoin, NFT’s en Metaverse. Een gemixte groep van jong en oud weten te binden en boeien en vakinhoudelijk ons als bedrijf in beweging gezet. Jan, bedankt voor deze technologisch-uitdagende sessie en zeker tot in de toekomst!

Thomas Regout

Bevlogen sprekers zoals Jan, die niet alleen beschikken over diepgaande kennis en jarenlange expertise terzake, maar daarenboven ook in staat zijn om op laagdrempelige en wervelende wijze te informeren én inspireren zijn niet alleen schaars maar ook van onschatbare waarde.

Hogeschool Gent

Op onze jaarvergadering heeft Jan een verhelderende presentatie over NFTs gegeven en deelgenomen aan ons panel gesprek. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en informatief beeldend verhaal een ware aanbeveling!

Pictoright

Platformen waar ik mocht spreken:

Merken waar ik voor mag werken:

What Clients Say.

His fruit unto the. Midst cattle seed us every bearing fill grass face every seed night don't, that gathered set.

Paul Jefferson
envato.com

Together so you're land him. Is air together years female our herb third darkness fish. Male. Upon appear void very.

Helen Reeves
envato.com

Two years sixth life over bearing his be from whose Void there tree of dry, our that image open give.

Oliver Dixon
envato.com

Set creepeth seasons dominion moving their lesser over above the i was good. Meat is without he were beginning, our him male.

Joseph Bridges
envato.com

© Bloqon | Website door Caesus.nl